Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіВесілля

Переглядів 789

Весільний макіяж без макіяжу?

 

Чи потрібен нареченій макіяж?

 

Оригінал статті розміщений на сайті znymky.com - відеозйомка та фотопослуги.

Деякі дівчата принципово не використовують декоративної косметики, воліючи підкреслити свою натуральну вроду. Яким буде твоє обличчя без косметики — це залежить від тебе. Якщо на весіллі ти хочеш похвалитися природною красою, то це ще не означає, що ти не повинна фізично і морально готуватися до весілля!

 

Здорова шкіра

Оскільки вже ми говоримо про натуральну красу, то ця краса повинна бути ідеальною! Відмова від візажиста - це сміливо, і за належної підготовки наречена без мейк-апу буде винагороджена увагою захопленої публіки.

 

Експрес-підготовка? Ні!

Головний секрет природної краси  - ідеальна оксамитова шкіра, яка світиться здоров"ям, як у рекламі дорогих кремів. Штука в тому, що швидко отримати гарну шкіру без макіяжу неможливо, тому почни готуватися заздалегідь. Тобі знадобиться принаймні місяць щоденного догляду за шкірою, а краще - два або й більше. Це все індивідуально. Пам"ятай, що шкіра відображає внутрішній стан нашого організму.

 

Здоровий сон і правильне харчування - твоя косметика

Правила красивої шкіри прості: міцний сон та здорове харчування - ось те, що тобі потрібно. Виспатися за день до весілля - не варіант, потрібний тривалий процес. А тому переглянь свій режим дня, і додай кілька годин сну звечора- саме тоді наша шкіра відпочиває і стає гарнішою.

 

Знову здорове харчування

За кілька місяців до весілля відмовся від швидкої їжі, надлишків барвників і підсилювачів смаку. Здорова домашня їжа, багато свіжих фруктів та овочів - замість тонального крему і весільного макіяжу.

 

Зелений чай

Навіть у здорових людей і тих, що багато відпочивають, можуть з"явитися невеликі мішки під очима. За допомогою косметики їх можна сховати, але наша задача глибша: нам потрібно прибрати їх геть. За кілька днів до весілля побав себе масками із зеленого чаю на повіки. Така терапія посилить кровообіг у цій зоні і прибере найменші сліди темних кіл під очима. І тоді весільний макіяж може виявитися непотрібним!

 

Маленький секрет: перманентний макіяж

Якщо ти не хочеш користуватися декоративною косметикою, це не завадить тобі один раз в житті підфарбувати вії перманентної фарбою. Ти будеш виглядати на власному весіллі так само природньо, як і завжди, але - неперевершено. Після сеансу в салоні краси твої вії візуально стануть темнішими, густішими і помітнішими. Адже саме вії підкреслюють твої очі і формують виразність погляду!

Природна краса нареченої - це чудово. Піклуйся про своє обличчя, веди здоровий спосіб життя, і ти будеш неповторною нареченою без усякого весільного макіяжу!

Додати в Twitter