Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіЗагальне

Переглядів 932

Запусти 2011 у Львові очима Романа Метельського

Так довго чекалося і, нарешті, це сталлося! 28 листопада 2011 року у містечку Винники біля Львова в ресторані "Василина" відбулося довгоочікуване свято всіх представників весільних професій під назвою "Запусти 2011".

Цого року воно стало ще масштабнішим, адже загалом на святі бло присутньо майже 90 гостей, і міжобласним, разом з гостями з Дрогочича та Самбора, до нас завітали гості з Луцька.

Додати в Twitter

Фото ↴

Всього: 161

Коментарі
Наталія Буряк Самбір 02.12.2011
tamadanata


Щиро дякую Роману Метельському за запрошення. Дійство було направду маштабним. Приємно було познайомитись в "живу" з тими , з ким вже кілька років спілкуюсь через соцмережі. Честь і слава усім вам. Багато доброї роботи на наступний рік . Цілую і люблю. До зустрічі на "Запустах по-самбірськи" 13 грудня 2011 ррку.


Ігор 02.12.2011

Дякую всім присутнім за класний настрій і хорошу теплу атмосферу. Роману Мительському і Дімі Ярошу за запрошення

Юрій Бульбах 02.12.2011
bulbakh

То було шось! І радість від зустрічі із знайомими обличчями і позитивні емоції від нових знайомств. Організовано було класно, можна було і поїсти, і попити, і потанцювати, кожен міг знайти те, що шукав.


Низький уклін чудовому ресторану "Василина" за затишне приміщення, приємний персонал і, звичайно, дуже смачні страви, які були одночасно і оригінальні і смачні. Особливо я "приклався" до печериць, обсмажених в сухарях із смачнющим соусом.


Велика подяка музикантам, як "місцевим" хлопцям так і гостям, які позмінно виступали, пропонуючи музичні твори на будь-який смак. Не можна оминути увагою і надзвичайно емоційні і душевні виступи Олега Баланка, зокрема чудову імпровізацію під акомпанемент Володі Киселика.


Ну і, звичайно, приєднуюсь до попередніх коментаторів, дякую Роману Метельському за запрошення, за можливість долучитися до цього дійства. З нетерпінням чекаю наступних зустрічей.


P.S. Скоріше б вже:)


Михайло Олійник 03.12.2011

Свято вдалося на всі 100 !!!
Завжди радий перебувати в такому колективі !!! ДЯКУЮ ОРГАНІЗАТОРАМ !!! Було файно !!!