Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіТематичні вечірки

Переглядів 1665

Тематичні вечірки

           До тематичних вечірок відносяться такі: новорічні, до дня святого Валентина, до Восьмого Березня, до першого квітня, вечірки до будь-якого національного, професійного чи загальнодержавного свята та багато інших.

           Найголовнішою особливістю такої вечірки є те, що за різними столиками в одному ресторані чи клубі збираються зовсім незнайомі люди, які не завжди прагнуть познайомитись. А, часом, навпаки. Тому, організовуючи таку вечірку, треба розробити програму, на якій гості навіть не знайомлячись, зможуть гарно відпочити і побавитись.

          Новорічна вечірка.
          
Всі ми родом з дитинства і всі чекаємо в новорічну ніч чудес, магії, казки: Попелюшка обов’язково повинна стати справжньою принцесою і всі мрії неодмінно мають збуватися.  Неодмінним атрибутом свята є годинник, шампанське та святковий салют. А хто до Вас завітає – Дід Мороз зі Снігуронькою, Санта  Клаус чи святий Миколай – вибиратимете самі.

          День святого Валентина.
          Це свято прийшло до нас відносно недавно, але через свою унікальність, 14 лютого став днем всіх закоханих. Тут усе вибудовується довкола валентинок (маленьких листів-освідчень в коханні), поцілунків та кохання. Часто в цей день проводяться чемпіонати з поцілунків.  

         1 квітня.
         Цей день вважається міжнародним днем гумору. Тому на вечірці буде доречним все, що стосується сміху, гумору, розіграшів та жартів. Ця тема настільки широка, що дозволяє під тематичну стилізацію: історичні (гумор певної епохи) жарти, національні (гумор певної держави, нації чи міста) жарти та багато інших. Доречним буде доповнити меню цікавими стравами чи, бодай, придумати для вже існуючих оригінальні назви.

          Професійне свято.
          В нашій державі практично кожна професія має своє професійне свято. Медики, митника, міліціонери, зв’язківці, будівельники, рибалки, водії, залізничники – словом абсолютно всі святкують свій день. І, звичайно, основною темою при організації свята буде професія і все що з нею пов’язано.

            Різних тематичних свят є дуже багато, а якщо якого забракне – можна сміливо вигадати. Наприклад, що Вам заважає відсвяткувати сторіччя польоту Віні-Пуха на повітряній кульці чи свято останньої шпаргалки після здачі останнього іспиту? Головне не що святкувати – головне як підійти до свята. Бо свято обов’язково буде таким – яким Ви захочете його побачити.

Додати в Twitter

Фото ↴

Всього: 2

Коментарі (24) Показати