Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіДитячі свята

Переглядів 9154

Погляд підлітка на свій день народження.

Багатьох батьків підлітків цікавить питання «Як зробити для своєї дитини гарне день народження?». Взагалі зробити ідеальне день народження доволі складно і тому потрібно приділити багато уваги всьому: від кольорів кульок і прикраси приміщення до гостей та їжі. Зараз я спробую написати невеличкий план щодо святкування дня народження.

1.Їжа

На святковому столі в першу чергу повинні бути їжа та напої які найбільше посмакують імениннику(іменинниці). Їжі не повинно бути занадто багато, але й не повинно бути замало. Не потрібно перетворювати день народження Вашої дитини на довгий та нудний пір для дорослих. Не варто завантажувати стіл алкогольними напоями – наслідки перевантаження легко зіпсують настрій не тільки імениннику(іменинниці) але й гостям.

2.Приміщення

Традиційно день народження проходить удома. Це просто гігантська помилка – день народження перетворюється на перегляд телебачення і обговорення знаменитостей та політику. Ліпше замовити якийсь ресторанчик.

3.Прикраси

Традиційна прикраса дня народження – надувні кульки. Постарайтеся зробити цю традиційну прикрасу унікальною. Колір та форма кульок – це на перший погляд дрібниці, але вони повинні відповідати смакам іменинника(іменинниці). Це допоможе Вашій дитині створити відчуття комфорту(у Вашої дитини з’явиться відчуття що все це робиться тільки для неї). Доречно було б намалювати жартівливий плакат з побажаннями Вашій дитини.

4.Гості

Родичів звичайно запрошуватимете Ви, але вибір друзів запропонуйте імениннику(іменинниці). Все ж таки це його(її) свято. Також запропонуйте свою допомогу у виборі, але НІ В ЯКОМУ ВИПАДКУ НЕ НА’ВЯЗУЙТЕ СВОЮ ДУМКУ!

5.Одяг

День народження – це свято(а не ділова зустріч!) тому вдягайтеся просто(ніяких піджаків і суконь). Вибір одягу Вашого(Вашої) сина(дочки) запропонуйте йому(їй). Воля створює відчуття самостійності.

6.Подарунок

Відмовте собі в бажанні подарувати гроші(це створить враження що для щастя повинні бути тільки гроші). Якщо Ви губитесь у виборі подарунка сядьте і згадайте Ваші розмови з сином(дочкою). Якщо не можете згадати чого хоче Ваша дитина то просто зверніть увагу на книги, які вона читає, на улюблені предмети у школі і у Вас повинно вийти підібрати подарунок. Якщо і це Ви не можете то просто підіть разом із сином(дочкою) і купіть те що він(вона) захоче. Доволі непоганий подарунок(на мою думку) – книга. Більшість підлітків не любить класичну літературу тож купіть що-небудь фантастичне і повчальне. Один подарунок – це несерйозно. Не обов’язково купляти дорогі подарунки, можна просто подарувати відкритку(ліпше з своїми побажаннями) як другий подарунок.

Додаток

Якщо серед гостей багато друзів Вашої дитини то ліпше поділіться на дві частини: у одній кімнаті дорослі, у іншій – діти. Розпитайте іменинника(іменинницю) чи потрібні конкурси і різноманітні ігри і якщо потрібні то які.

Важливо : ні в якому разі не нав’язуйте Вашій дитині свою думку.

Закінчення

Якщо Ви уважно виконували всі мої вказівки то можете бути певні що у Вашої дитини просто ідеальне день народження і вона надовго його запам’ятає. 


Всеволод МЕТЕЛЬСЬКИЙ
13 років
Додати в Twitter


Коментарі (40) Показати