Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіЮвілеї, дні народження

Переглядів 1078341

Привітання, побажання, тости з нагоди дня народження та ювілею прозою.

* * *

        Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбо¬вану всіма кольорами веселки: червоний - це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий - теплота друж¬ніх стосунків, жовтий - яскраве сонечко, зелений -спокій і мир у душі, блакитний - чисте безхмарне небо, синій - вірність і чесність, а щоб ти іноді роз¬слаблювалась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.

* * *

        Вітаю з Днем народження! Від усього серця бажаю, щоб на вашому життєвому шляху не з'являлись труднощі і негаразди. Нехай ваша доля буде довгою та щасливою, і вас завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом.

* * *

        Щиро вітаю вас з Днем народження! У цей святковий день від усього серця бажаю здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів.

* * *

        Прийміть мої щирі вітання з Днем народження. Бажаю вам здоров'я, щастя, успіху та натхнення у справах. Нехай рідні завжди оточують вас любов'ю та розумінням, а колеги — повагою. Сподіваюсь, що все це стане запорукою вдачі та радості вашого життя.

* * *

        Прийміть сердечні вітання з нагоди дня народження! Бажаю вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у вашому домі!

* * *

        Щиро вітаю вас з днем народження! Міцного здоров'я вам на многії літа, благополуччя, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у від¬повідальній роботі на благо держави! Нехай ваша енергійність, душевність і людяність привертають до вас тих, хто працює і спілкується з вами, та нових надійних друзів.

* * *

        Щоб навчитися говорити, людині потрібно два роки. Щоб навчитися тримати язик за зубами — п'ятдесят років. Сьогодні наш іменинник довів, що цю школу він закінчив успішно. Тепер, дорогий(а) (ім'я), раджу тобі почати повторний курс. Піднімемо келихи за
майбутні ювілеї іменинника!

* * *

        Вітаємо тебе з днем народження! Нехай твоя життєва чаша буде переповнена щастям, здоров'ям і любов'ю! Нехай всі твої бажання збудуться! І хай у тебе все буде так, як ти того бажаєш! ВІТАЄМО!!!

* * *

        У цей святковий день від усього серця бажаю здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів. Прийміть, будь-ласка, мої теплі, щирі вітання з Днем народження!

* * *

        Від усієї душі зичу вам здоров'я, достатку, щоб усі ваші бажання і мрії стали реальністю. Щастя вам, доброго настрою на довгі роки, почуття задоволення від зробленого. Хай у вашій оселі буде затишок, спокій і радість. <ай доля буде прихильною до вас у всіх починаннях! Вітаю з Днем народження!

* * *

        Побільше тобі сонця! Кохання! Щастя! Тепла і радості! Нехай це банально, але дуже важливо! Спасибі тобі, що ти в нас є!

* * *

        Хай у тебе буде стільки здоров'я, скільки бажає тобі мама! Хай у тебе буде стільки сили, скільки бажає тобі дружина! І коли ти увечері затримуєшся допізна, хай трапиться те, що подумала твоя дружина, але не те, що подумала твоя мама!

* * *

        Хай тобі завжди світять зірки — зірка успіху, зірка любові, зірки дружби і зірки коньяку!

* * *

        Всі ви знаєте легенду про Ікара. Давним-давно жив на світі Ікар. І мріяв він злетіти як птах. Зробив Ікар собі крила з пір'я і відірвався від грішної землі. Вирішив він піднятися вище за дерева — і піднявся. Схотів злетіти вище за гори — і злетів. Тоді схотів Ікар злетіти вище за Сонце, піднявся високо-високо, майже до самого Сонця, але розтанув віск, яким скріпляли пір`я, Ікар впав на землю і розбився. Я хочу побажати нашому імениннику, щоб: йому підкорялися будь-які висоти і щоб як високо він не підіймався, ніколи не падав би на землю.

* * *

        У одного хлопця був день народження і зібралися всі його друзі. Вони сиділи, випивали і раптом прийшов батько хлопця. Батько розказав сину, що дуже поспішав до нього на день народження і збив людину. Ця людина лежить мертва в багажнику, і батько попросив сина сказати всім присутнім друзям про це, щоб вони допомогли позбутися трупа. Хлопець розказав друзям, і у всіх відразу з'явилися якісь невідкладні справи. Вони всі розійшлися, залишилися тільки дівчина хлопця (яка любила його більше життя) і його кращий друг. Вони спустилися до машини, батько відкрив багажник. У багажнику лежали два ящики горілки. Так вип'ємо за справжніх друзів, які не кидають у важких ситуаціях!

* * *

        Пропоную тост за сім "Н" нашої героїні торжества. За нашу незвичайну, неповторну, незрівнянну, ніжну, необхідну, ненаглядну!

* * *

        Іспанці люблять бажати своїм друзям і родичам в день народження доброго здоров'я, великої любові, прекрасних жінок, а головне — довголіття, щоб встигнути всім цим насолодитися. Побажаємо сьогодні і ми нашому імениннику того ж!

* * *

        Щиро вітаю вас з Днем народження! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

* * *

        Від усієї душі бажаємо імениннику міцного здоров'я на багато років життя, успіхів, родинного щастя й добробуту, прихильності фортуни та здійснення всіх ваших задумів.Тож нехай кожний ваш день наповнюється найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло. З роси та з води вам!

* * *

        Прийміть мої найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах, Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.

* * *
Додати в Twitter


Коментарі (169) Показати