Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіВесілля

Переглядів 1271

Основні помилки при організації весілля.

        Організувати парубоцьку/дівочу вечірку напередодні весілля. Останнім часом знову з’явилася  традиція організовувати парубоцькі та дівочі вечірки перед весіллям. Вони, як правило, відбуваються в окремих приміщеннях і на дівочу вечірку традиційно запрошуються незаміжні подруги нареченої, а на парубоцьку – нежонаті друзі нареченого. Така вечірка символізує прощання з дівочим/парубоцьким життям і відбувається при частуванні різноманітними напоями та наїдками. В більшості випадків напої бувають сильно алкогольними. Тому, щоб не проспати власного весілля і не з’явитися перед ясні очі гостей з запухлими від недосипання очима – прощання зі своїм безтурботним холостяцьким життям потрібно робити хоча б за кілька днів до  весілля і, в жодному разі не робити напередодні весілля.

        Напередодні весілля лягти спати після другої години ночі. Підготовка до весілля та хвилювання напередодні часто стають причиною того, що наречені у ніч перед весілля сплять, в кращому випадку, 5-6 годин. В результаті, після дуже насиченого подіями дня, вони приходять до весільного залу і буквально „просипають” своє весілля. Не допомагає навіть міцна кава. Тому дуже важливо в ніч напередодні весілля лягти спати не пізніше 23.00.  В цьому випадку втома не сильно впливатиме на Ваш стан, а весілля перетвориться на справжнє свято.

        Не поснідати перед початком одягання. Ось, нарешті, настав цей довгоочікуваний ранок весільного дня. Приємне збудження і посмоктування під ложечкою накладаються на легку метушню і хвилювання. В цей час дуже легко піддатися нервовому збудженню і забути поснідати. А це зробити просто необхідно! Попереду у Вас фізично важкий день, який на порожній шлунок, може видатися ну дуже довгим. Дуже відповідально віднесіться до переліку страв – тут не повинно бути нічого важкого, гострого, перченого, соленого, дуже жирного. Їжа повинна бути калорійною і не важкою на шлунок.

        Не перевірити транспорт перед виїздом. В моїй практиці траплялися випадки,   коли наречена чи наречений виходили з авто в плямах мазуту, смоли, бруду і т. д. А це не додавало їм хорошого настрою. В більшості випадків це траплялося через метушню. Хтось кудись запізнювався і забував перевірити транспортні засоби на предмет чистоти. Тому дружби і дружки повинні обов’язково перевіряти транспорт перед тим, як туди сядуть молодята. Перевіряти слід ретельно і прискіпливо.

        Не взяти зі собою змінне взуття. Взуття, котре одягають наречені в день свого весілля, традиційно повинно бути новим. А нове взуття, як правило, не розношене. Тому досить часто зустрічаються випадки, коли наречений після першого подружнього танцю, знімає взуття і танцює на босу ногу. Наречена при цьому змушена протягом дня сидіти за столом, бо це красиве стильне вузеньке взуття на високих шпильках так натерло, що взути його ще хоча б на хвилину – видається справжніми тортурами. Я, в жодному разу, не закликаю Вас одягати на Ваше весілля взуття часів середини минулого століття – це буде дуже недоречним, просто за кілька днів до весілля взуття потрібно потрохи розношувати – звикати до нього. Ще одним вирішенням цієї ситуації є змінне взуття. Поки Ви берете шлюб чи розписуєтесь, під час прогулянки чи під час фото сесії, словом у визначальних моментах, Ви одягаєте Ваше парадне весільне взуття. А під час сидіння за столом ноги можуть цілком зручно відпочити у менш презентабельному, але більш зручному взутті. Повірте – Ваші ноги скажуть Вам – „дякую” і Вам буде трохи сумно, що весілля вже закінчується.

        Не взяти зі собою набір найнеобхідніших медикаментів. Протягом дня з молодятами, дружбами чи дружками, батьками чи гостями можуть відбуватися прикрі інциденти, наприклад: перехвилювався, розболілася голова, підвів шлунок і т. .д. Тому, друга дружка постійно повинна мати зі собою міні-аптечку. Тут повинні бути засоби від головного болю, заспокійливе, засоби від розладів шлунку, нашатирний спирт і т. д. Повніший перелік медичних засобів складається з урахуванням особливостей здоров`я присутніх на весіллі.

        Забути дома дорожні канапки. Між моментом, коли молодята зранку поснідають і почнуть одягатися у весільний одяг і моментом, коли вони нарешті сядуть за стіл і зможуть щось з’їсти, в переважній більшості випадків, проходить від 8 до 10 годин. А це цілий робочий день, а часом навіть і більше. Тому рекомендується після викупу нареченої взяти зі собою у машини канапки і сік в паперових упаковках з трубочками (трубочки захистять одяг від забруднення). В проміжках між весільними церемоніями, фото та відео сесіями, коли апетит вже достатньо нагуляний, такий скромний ланч підкріпить Ваші сили і забезпечить від легкого сп’яніння від шампанського під час зустрічі молодят біля весільної зали.

        Запізнитися до церкви чи до Загсу. Весілля є одним з найбільших свят в житті людини. Але, погодьтеся, в цей день одружуєтесь не тільки Ви. Одночасно з Вами цей важливий крок у житті роблять від кількох десятків до кількох сотень чи тисяч закоханих пар тільки у Вашому місті. Тому не дивуйтеся, коли біля Загсу чи біля церкви побачите велику чергу. Зазвичай, щоб уникнути черги, кожній парі чи в Загсі чи в церкві призначають певний час. Але, якщо Ви запізнилися, ризикуєте опинитися у хвості  черги і майже половину весілля прочекати біля Загсу чи церкви. А Ваші гості будуть чекати Вас і „голодними” очима  дивитимуться на смачні закуски.  Тому в день весілля рекомендується дуже ретельно спланувати час і не запізнюватися у найвідповідальніші місця.

Додати в Twitter