Запусти 2009 в Самборі або Здреник Forever!
Переглядів: 1382
28.12.2009
Друзі! Всіх з наступаючим Новим Роком! Бажаю ХРОНІЧНОГО здоровя, НЕВИЛІКОВНОГО оптимізму і ВІЧНО ВАГІТНОГО гаманця!!!
В силі залишається пропозиція відсвяткувати Старий Новий РІК РАЗОМ!!!
Додав: Олег Здреник
18.12.2009
Тепер бачиш що ти пропустив !!!!! ))))))))))
Yanek,Моршин
18.12.2009
Я мав там бути.........Ех..
Додав: Роман Штипук
17.12.2009
Справді було добре. Бодай, коротко, але класно. Весь сезон дивилися на те, як інші відриваються, а самі клацали затвором фотокамери. Тепер трошки пари випустили. Коли прийшов додому, жінка запиталася: "ти там так реготав, чи просто трошечки скули звело?"
А маленьке продовження фоторепортажу тут http://picasaweb.google.ru/romkoart/WporGB#
Ромко
17.12.2009
Мені вдалося, бодай на коротко, але побувати. Супер. Цілий сезон дивився на те, як люди бавляться, а сам... тільки цикав фотіком і облизувався. Тепер, бодай трішечки, але "пару випустив". Прийшов додому, жінка питає:"ти там так реготався, чи тобі просто скули трішечки звело?"
Маленьке продовження фоторепортажу http://picasaweb.google.ru/romkoart/WporGB#
Шанувальники
15.12.2009
Хочемо додати що ми шанувальники саме Здреника Олька-просимо нічого поганого не думати він класний пацан і трудяга
Шанувальники
15.12.2009
Хочемо додати що ми шанувальники саме Здреника Олька-просимо нічого поганого не думати він класний пацан і трудяга
Шанувальники
15.12.2009
Шанувальники
15.12.2009
Шанувальники
15.12.2009
Хочемо додати що ми шанувальники саме Здреника Олька-росимо нічого поганого не думати він класний пацан і трудяга
Додала: Мирослава Лагдан
15.12.2009
Запусти вдалися... було дуже класно!!!!! не знаю хто як, але мене вже другий день ноги болять))))))))))) погуляли на славу...)))))))))))
Додала: Мирослава Лагдан
15.12.2009
Запусти вдалися... було дуже класно!!!!! не знаю хто як, але мене вже другий день ноги болять))))))))))) погуляли на славу...)))))))))))
Шанувальники
15.12.2009
Ви молодці
Коли друзі та сто грам - ніякий грип та криза не страшні
С У П Е Р
Віталік
15.12.2009
Запустили потужно! ))
Додала: Наталія Буряк
15.12.2009
Роману Метельському - окрема подяка (була вручена особисто) за відвідини. Багато хто обіцяв приїхати... проте цього не зробили. А от Метельські поважили обоє. ДЯКУЄМО!!!!
Роман Метельський
15.12.2009
І я там був! Мед-пиво пив! Було класно! Молодці організатори! Так тримати!
Vidima
15.12.2009
Які танці, клас
Олег ти кпащий 
Додала: Наталія Буряк
15.12.2009
Хочу подякувати усім. хто долучився до свята і нашим гостям з Дрогобича, Долини і Львова. Було направду суперсько. І не судіть Самбір, що святкували "Запусти" 2 тижня потому, це були справжні "Запусти по-самбірськи" до 6 ранку!!!!
Залишити коментар
|