Реєстрація
На головну Зв’язок RSS

СтаттіВесілля

Переглядів 4290

9 весільних ідей для щасливих наречених

       Весільні ідеї

Червоний завжди асоціюється з пристрастю, радістю, успіхом і багатьма іншими позитивними речами. У деяких весільних традиціях, наприклад в китайській, більше 80% весіль включає червоний в церемонію, також червоний загальноприйнятий під час Різдва. Так чому ж не почати думати про те, щоб додати червоний у ваші весільні ідеї? За допомогою нижче перерахованих 9 весільних ідей про те, як використовувати червоний, щоб прикрасити ваш великий день, я вірю, що ваше червоне весілля буде великим успіхом.

1. Полуничний сад  Прикрасьте білий весільний торт свіжою полуницею і червоними кольорами або наповните традиційний триярусний весільний торт кремом і конфітюром з гибіськуса. Це робиться досить просто, проте теж ефективно привносить відчуття радості на весілля.

2. Червоний весільний букет  Оскільки червоний приносить радість і щастя, чом би не скласти весільний букет з червоних кольорів? Просто з'єднаєте разом червоні троянди, півнячі гребінці і червоні орхідеї і підберіть відповідну блискучу стрічку. А квіти свою справу зроблять – вони нададуть нареченій щасливішому вигляду (хоча куди вже щасливіше, ніж на власному весіллі?).

3. Червоні іменні таблички на столах Зробіть з червоних троянд іменні таблички на столах. Ваші гості будуть глибоко вражені такими унікальними табличками.

4. Червоний в декорі столу Також ви можете просто поставити червоні квіти на центральний столик і підібрати до них елегантну вазу, білі свічки, кришталеві чаші і т .д.

5. Червоне запрошення  чи Є що-небудь більш вражаюче, ніж відіслати вашим гостям червоне запрошення? Почекайте, я не говорю про абсолютно червоне запрошення, але про запрошення з деякими червоними елементами, такими як червоні квіти, червоні стрічки, червоні лінії і так далі

6. Спеціальне крісло. В декорі крісла також можна використовувати червоні елементи, наприклад червоні квіти підійдуть до білого крісла або будь-яка інша присутність червоного в дизайні буде прекрасною ідеєю.

7. Щира вдячність Презентуйте шоколад у формі серця в упаковці з червоною стрічкою як дарунок своїм гостям, поза сумнівом вони відчують вашу особливу вдячність.

8. Червоні елементи для подружки нареченої  Звичайно, наречена є найкрасивішою жінкою в свій великий день, але як щодо того, щоб додати червоні елементи подружці нареченої? Недоречно надівати червоне плаття подружці нареченої до білого плаття нареченої, але подружка нареченої могла б використовувати декілька невеликих деталей, таких як червона парасолька або червоний пояс і так далі

9. Червоне весільне плаття  Окрім вищезазначених червоних весільних ідей, є ще одна прекрасна опція, наречена вибирає червоне весільне плаття. Що шокує, чи не так? Зате про вас ще будуть потім довго говорити!

Додати в Twitter

Фото ↴

Всього: 1